Kullsyremaskiner

AQVIA vannflasker

Smaker

Exclusive Stainless Steel

AQVIA Exclusive Stainless Steel er en kullsyremaskin av solid kvalitet i rustfritt stål. Den smussavvisende overflaten motvirker fingeravtrykk og sørger for at maskinen alltid tar seg godt ut. AQVIA Exclusive er stillegående og brukervennlig, og det er enkelt å justere kullsyremengden. WiseGuide, Nordens største leverandør av forbrukertester, kåret AQVIA Exclusive til beste kullsyremaskin i 2013 og 2014.

Alt AQVIA Balance- og Exclusive-tilbehør, som vannflasker og kullsyrepatroner, er kompatible med denne modellen.

Made in Sweden

Mål:
Høyde 437 mm, dybde 255 mm
og bredde 135 mm
Vekt: 3,7 kg (inkl. vekten av
kullsyrepatronen og PET-flasken)

Obs! AQVIA kullsyremaskinen må aldri plasseres nær en varmekilde!

 

“Den både pynter opp på kjøkkenet og er barnslig enkel å bruke.”

WiseGuide, Nordens største leverandør av forbrukertester, 9/2014 (oppdragsgiver: Aftonbladet)

Balance

AQVIA Balance er en lekkert designet og brukervennlig kullsyremaskin og ble kåret til testvinner i en forbrukertest utført av WiseGuide i 2013. Året før vant AQVIA Balance også SVT Plus-programmets uavhengige test av kullsyremaskiner. Svenskproduserte AQVIA Balance har tiltalende Softell-detaljer og er tilgjengelig i fargene All Black og Snowwhite.

Alt AQVIA Balance- og Exclusive-tilbehør, som vannflasker og kullsyrepatronerkullsyreflasker, er kompatible med denne modellen.

Made in Sweden

Mål:
Høyde 436 mm, dybde 266 mm
og bredde 143 mm
Vekt: 2,5 kg (inkl. vekten av
kullsyrepatronen og PET-flasken)

Obs!AQVIA kullsyremaskinen må aldri plasseres nær en varmekilde! 

 

”ukomplisert, rikelig med bobler og lett å kontrollere kullsyremengden selv”

WiseGuide, Nordens største leverandør av forbrukertester, 4/2013 (oppdragsgiver: nyhetsbyrået TT Spektra)

AQVIA – elegante og brukervennlige kullsyremaskiner

 

Boblende drikke med et knappetrykk!

Med AQVIA kullsyremaskinen kan du lage kullsyreholdige drikker på ditt eget kjøkken, og du slipper å bære tunge drikkeflasker hjem fra butikken! Med AQVIA lager du perlende kullsyrevann, herlige leskedrikker og friske energidrikker eller hva med en sommeraktig punsj som smaker akkurat slik du vil?

AQVIA kullsyremaskinen blir et smakfullt og stilrent innslag på kjøkkenet. AQVIAs design og farger representerer den nordiske stilen med enkle, rene og diskré elegante linjer.

Utviklet på brukernes vilkår

AQVIA er mer enn et vakkert ytre: Kullsyreprosessen er både rask, enkel og stillegående. Flasken kan settes inn og tas ut med én hånd, og kullsyreknappen er praktisk plassert på maskinens forside.

AQVIA kullsyremaskinen er måltilpasset, og maskinen får plass på kjøkkenbenken, under de øvre kjøkkenskapene. Siden AQVIA ikke krever strøm, kan du ta den med deg dit du bruker den mest – til spisebordet, ut på terrassen, inn i stuen, til seilbåten ...  AQVIA fremstilles i Sverige etter strenge kvalitetskrav og tåler daglig bruk uten problemer.

Alle delene i en AQVIA kullsyremaskin er miljøvennlige og gjenbrukbare. 

AGAs kullsyremaskiner kommer i to ulike modeller: AQVIA Exclusive og AQVIA Balance.

 

AQVIA is a registered trademark of Linde Group.

AQVIA kullsyremaskiner – flere gangers vinnere av forbrukertester

AQVIA kullsyremaskiner har høstet lovord i uavhengige forbrukertester som har sammenlignet utseende, brukervennlighet, pris og selve kullsyreprosessen.

Både AQVIA Exclusive og AQVIA Balance utmerket seg da WiseGuide, Nordens største leverandør av forbrukertester, testet kullsyremaskiner i 2013 og 2014.

AQVIA Exclusive ble – for andre gang – kåret til vinner av WiseGuides siste kullsyremaskinstest, som ble gjennomført i september 2014 på oppdrag fra Aftonbladet.  Testen omfattet de seks mest populære og solgte modellene på markedet, fra tre ulike produsenter. Juryen mente at AQVIA Exclusive “fortjener en plass på kjøkkenet og er barnslig enkel å bruke”. Begrunnelsen lød som følger: · gir inntrykk av høy kvalitet · fingeravtrykksbehandlet rustfritt stål – man slipper fettflekker · brukervennlig maskin · lettlest bruksanvisning · deler med god passform · to medfølgende flasker · avtakbar dryppskål · enkelt å endre karbondioksidnivået · gir rikelig med bobler

AQVIA Balance ble kåret til testvinner av juryen i WiseGuides i 2013. AQVIA Balance ble også kåret til den beste kullsyremaskinen i en uavhengig test av SVT-programmet Plus i 2012. Modellen vant testen med følgende begrunnelse: god pris, lett å bruke og gir lovet mengde drikke.

Wise Guide TT March 2013

AQVIA® Balance danskvandsmaskine Bedst i Test 2012

SVT Plus Autumn 2012

Politiken Oct-2010