Kullsyremaskiner

Vannflasker

Smaker

AQVIA-vannflaske i stål

AQVIA-vannflasken i stål har en skrukork og bunn av rustfritt stål. Denne stilfulle vannflasken er fri for bisfenol og er tilpasset både AQVIA Exclusive og AQVIA Balance.

Kapasitet: 1 liter

AQVIA-vannflasker i plast

AQVIA-vannflasker i plast kan bestilles i svart eller hvit. Vannflasken er fri for bisfenol og er tilpasset både AQVIA Exclusive og AQVIA Balance.

Kapasitet: 1 liter

AQVIA-DOBBELTPAKKE

Praktisk for å ta med kullsyreholdig vann til treningen eller på tur! Halvlitersflaskene i AQVIA-dobbeltpakken er tilpasset alle AQVIA-maskiner. Spar penger og miljøet, og lag kullsyreholdig drikke hjemme! De slanke skandinaviske flaskene i hvit eller svart er fri for bisfenol og er tilpasset alle maskiner fra AQVIA og Happy.

Kapasitet: 2 x 0,5 liter

AARKE-VANNFLASKE

Denne smarte, slanke vannflasken fra Aarke i stål har en skrukork og bunn av rustfritt stål. PET-flasken, som er giftfri og av høy kvalitet, er kompatibel med din kullsyremaskin fra Aarke.

Kapasitet: 1 liter

Stilrene vannflasker

Vannflasker fra AQVIA og Aarke er laget av PET-plast. Flaskene er fullstendig fri for bisfenol, ftalater og andre skadelige stoffer. Alle flaskene gjennomgår grundige kvalitetskontroller, inkludert en trykktest. Alle vannflasker fra AQVIA har en bajonettmontering, som gjør dem enkle og raske å sette inn og fjerne fra kullsyremaskinen. Du bare vrir på flasken med en 8-dels vending.

PET-flaskene er både lette i vekt og enkle å vaske for hånd. Flaskene har en levetid på omtrent 3 år. Utløpsdatoen er merket på flasken, hvilket indikerer garantert sikker bruk. Flaskene må ikke vaskes i oppvaskmaskin, da varmt vann kan påvirke plastens holdbarhet!

Vannflasker fra AQVIA er tilgjengelig i to størrelser: 0,5 og 1 liter. Flasken fra Aarke har en kapasitet på 1 liter.

Husk at kun vann skal brukes i kullsyremaskinene.

Flaskene må ikke vaskes i oppvaskmaskin, eller i veldig varmt vann!

Bytt ut flasken når utløpsdatoen nærmer seg.

Når du lager andre drikker, tilsett kun smakskonsentratet etter at du har laget det kullsyreholdige vannet.