Nyheter

Husk propanvettreglene når du camper

Denne sommeren blir som kjent ganske annerledes enn vi er vant med. I år vil rekordmange nordmenn sette seg bak rattet enten i en bobil eller med en campingvogn på slep for å oppleve Norge. Mange er førstegangs-campingturister og kjenner kanskje ikke til alt man må passe på – propanvettreglene for eksempel?

Les mer »

Grillosofi: ny kampanje for AGAs propanautomater

Nå starter grillsesongen og i tilknytning dette lanserer AGA en serie nye ordspråk og livsfilosofier rundt gassgrilling, under konseptet «Grillosophy/Grillosofi». Målet er å rette oppmerksomheten til innbitte gassgrillere mot AGAs døgnåpne propanautomater som ble introdusert på det norske markedet for omtrent tre år siden.

Les mer »

Kullsyremaskinen Aarke – best i test igjen

Når New York Magazines «The Strategist» nylig testet kullsyremaskiner på det amerikanske markedet, ble det svenskdesignede Aarke som tok førsteplassen.

Les mer »

Er gassgrillen din klar for grillsesongen?

Endelig begynner det å bli varmere i lufta, og mange har kanskje allerede tatt frem grillen. Men er den klar til bruk? Det er ikke bare å kaste kotelettene på grillen. Det er enkelte ting man bør huske på. Kan du for eksempel propanvettreglene?

Les mer »

AQVIA Exclusive – igjen BEST I TEST av Wise Guide!

Wise Guide, den største produsenten av forbrukertester for media i Norden, testet kullsyremaskiner i september.

Les mer »