Grillmestere

Praktisk og sikker propanflaske til grilling

Er grilling en av sommerens favorittsysler?Da setter du sikkert pris på trygge, praktiske gassflasker som oppfyller strenge kvalitetskrav.

Takket være et stabilt bærehåndtak er AGAs komposittflaske bekvem å håndtere. Siden flasken er gjennomsiktig, kan du se hvor mye gass som er igjen, og du trenger ikke bekymre deg for at gassen skal ta slutt midt i grillingen. Og når det er på tide å bytte ut den tomme flasken med en fylt, finner du raskt en forhandler – AGAs forhandlernett er Norges mest dekkende med over 1500 utsalgssteder!

Kundene tipser

Kok ribben i Coca-Cola i et par, tre timer.
Lag en smakfull teriyaki-basert marinade, og
grill!”

Grilltipsene er sendt inn av Sanna Sundholm, Esbo, Finland

Anbefalte produkter

Propan
Komposittflasken oppfyller grillmesterens behov – flasken er slitesterk og lett og du får et godt grep rundt den. Hvis du vil forlenge grillsesongen, lønner det seg å bytte ut komposittflasken med en stålflaske, som har bedre fordampningsevne. Med den kan du grille også i kuldegrader!

Les mer »

AQVIA
Siden AQVIA kullsyremaskinen ikke krever strøm, passer den som smurt på terrassen eller hytten. Med AQVIAs gode smaksessenser lager du lett både kullsyrevann, lekre leskedrikker og en forfriskende sommerpunsj til gjestene!

Les mer »

Kullsyreflasker

Fra AGA får du selvsagt også kullsyrepatroner kullsyreflasker til AQVIA kullsyremaskinen. AGAs kullsyrepatroner kullsyreflasker passer også til alle andre kullsyremaskiner på markedet. En kullsyrepatron kullsyreflaske veier 425 gram og rekker til ca. 60 liter vann, avhengig av hvor mye bobler du vil ha. 

Les mer »

Sommerfølelse med propanvarmere

Med en propandreven terrassevarmer kan du nyte grillmåltidene utendørs selv om sommervarmen har begynt å avta. De fleste gassvarmere rommer maks én 11 kgs gassflaske. Husk å sørge for god ventilasjon.