Hobbykokker

Matlaging i fokus med AGAs propan

Produktene til Norges største propanleverandør er det naturlige valget til gasskomfyren. AGAs propanflasker er markedets mest pålitelige. Sikkerheten tas i betraktning allerede i planleggingsfasen, og i forbindelse med fylling av flaskene kontrolleres både flaskene og sikkerhetsventilene nøye. Vi ivaretar flaskenes sikkerhet, slik at du kan konsentrere deg om matlagningen!

Kundene tipser

Københavns beste restauranter:

  1. Restaurant AOC
    Fantastisk mat og atmosfære
  2. PS Bar & Grill
    Topp plass å starte kvelden sammen med venner – utsøkt mat og stemning for god pris
  3. Lélé
    Bra asiatisk kjøkken, som også kan utfordre!

Restauranttipsene er sendt inn av Mikael Jamrozy, København, Danmark

Anbefalte produkter

Propan
Hvis du er ute etter praktiske og sikre propanprodukter til gasskomfyren, er AGA et trygt og pålitelig valg.Takket være AGAs produkter kan du fordype deg i duftenes og smakenes fascinerende verden!

Les mer »

AQVIA
Ved hjelp av AQVIAs gode smaksessenser lager du enkelt en drikk som passer til den lekre maten! AQVIA kullsyremaskinen fungerer også som et vakkert blikkfang på kjøkkenet

Les mer »

Kullsyreflasker
Fra AGA får du selvsagt også kullsyrepatroner kullsyreflasker til AQVIA kullsyremaskinen. AGAs kullsyrepatroner kullsyreflasker passer også til alle andre kullsyremaskiner på markedet. En kullsyrepatron veier 425 gram og rekker til ca. 60 liter vann, avhengig av hvor mye bobler du vil ha. 

Les mer »

Sommervarme med propan

Forleng sommersesongen med en propandreven terrassevarmer eller med en propanvarmer til innendørsbruk, som holder sommerhuset varmt langt ut på høsten.

De fleste gassvarmere rommer maks én 11 kgs gassflaske. Husk å sørge for god ventilasjon.