AGA PROPAN: TA DET TRYGGE VALGET

VELG EN PROPANFLASKE SOM PASSER TIL DINE BEHOV

AGAs propan er en sikker, effektiv og miljøvennlig energikilde. Propan varmer opp båten, husbilen, hytten og terrassen og brukes også til gassdrevne komfyrer, kjøleskap og selvsagt – grilling.

Fra AGA får du en propanflaske som er sikker, og som oppfyller akkurat dine behov: AGA har markedets bredeste utvalg av propanflasker og Norges mest omfattende forhandlernettverk.

AGA propan selges av over 2000 forhandlere rundt om i landet og utvalget den enkelte forhandler har kan variere.

Alle AGAs propanflasker gjennomgår en grundig sikkerhetskontroll under påfyllingsprosessen. AGA propan er det trygge valget!

AGA PROPANFLASKER

HVORDAN SJEKKE PROPANUTSTYRET FOR LEKKASJER?

1- Bruk AGA Leak Finder Spray for å sikre at utstyret ditt er trygt å bruke: spray et jevnt lag over skjøter, slanger, rør og tetninger.

 

HVORDAN SJEKKE PROPANUTSTYRET FOR LEKKASJER?

2- Hvis slangen ikke er tett, vil det dannes bobler der det er lekkasje. Kast den ødelagt slangen og bytt den ut med en ny før du bruker utstyret.

HVORDAN SJEKKE PROPANUTSTYRET FOR LEKKASJER?

3- Kontroller slangens tilstand ved å bøye slangen med tommelen og pekefingeren. Hvis det oppstår sprekker, må du bytte slangen.

PROPANREGULATOR

Et av de viktigste tilbehørene i ethvert propansystem er propanregulatoren. Den styrer gasstrømmen og senker trykket fra gassflasken til apparatet der den brukes.

Kontroller alltid hvilken type regulator som er nødvendig for gassapparatet ditt (som grill eller varmeapparat).

KJØP GASS 24/7

Har du prøvd AGA sin propanautomater? Å kjøpe gass når du trenger det er nå enklere enn noensinne.