Samarbeidsavtale Norsk Bobil og Caravan Club

AGA propan har en samarbeidsavtale med Norsk Bobil og Caravan Club (NBCC). Det gis nå medlemsfordel på kjøp og bytte av propan på AGA propanautomater i Norge. NBCC er Norges største og eldste interesseorganisasjon for de med campingvogn eller bobil. Organisasjonen har lokalavdelinger fra Lindesnes til Nordkapp, som er organisert i 11 regioner.
«NBCC og Linde Gas (AGA) har samarbeidet i nesten 30 år og jeg er veldig stolt av at vi fortsetter samarbeidet med å tilby medlemmene konkurransedyktige priser i våre propanautomater i Norge. Sikkerhet, kvalitet og tilgjengelighet er noe NBCC setter høyt og det samme gjør vi» forteller Morten Roness, salgs- og propanansvarlig i Norge.

«Vi er veldig glad for å få dette på plass og vi har ventet lenge på dette” sier kontorsjef Nina I Larsen og fagsjef Anita Hokholt Engh i NBCC fornøyd. Nå er det en heldigital løsning på plass, som er utviklet av Vendanor og NBCC partner.

«Det er enkelt og greit, du må bare ha lastet ned appen vår og være medlem hos oss» avslutter Anita. Les mer om hvilke fordeler of hvordan her.
Finn nærmeste AGA propanautomat her.